Skip to main content

Smulders

Activiteit

Staalbouwer

Bedrijfsprofiel

Smulders is een internationaal staalconstructiebedrijf met een jarenlange ervaring in de engineering, productie, levering en montage van zware, technisch complexe staalconstructies. Smulders heeft zo’n 1500 werknemers verspreid over vestigingen in België (Arendonk, Balen en Hoboken), Nederland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Smulders focust zich op civiele en industriële projecten en op offshore windenergie.
We zijn betrokken bij de constructie van gebouwen, bruggen, hoogspanningsmasten en andere projecten in de gehele energietransitie, maar dominant, voor offshore-windmolenparken. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we vandaag betrokken in projecten verspreid over de hele wereld en zijn we marktleider in Europa voor wat betreft het bouwen van de funderingen en substations voor offshore windprojecten.

Certificaten

Het managementsysteem is gecertificeerd volgens internationale normen: ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu), ISO 45001 (veiligheid), VCA, VCA**(Smulders Projects Poland), ISO 50001 (Smulders Projects Poland), EN1090 EXC 2, EN1090 EXC 4, EN ISO 3834-2 en Achilles.

Contact

  • Hoge Mauw 200 - B-2370 Arendonk
  • T: +32-14-672 281
  • F: +32-14-672 092
  • E:

In beeld

Brug Rozenburgssesluis

Transition Pieces voor het Dogger Bank offshore windpark

Twee bruggen uit cortenstaal aan de Henneaulaan, Zaventem

Jacket fundaties voor het Moray East offshore windpark

Twee Offshore Transformer Modules voor het Moray West offshore windpark

Drie drijvende fundaties voor het Provence Grand Large floating offshore windpark

Hoogspanningsstation voor het Hollandse Kust (west Alpha) offshore windpark

Wintrack III, hoogspanningsmasten