Skip to main content

Activiteit

staalbouwer

Bedrijfsprofiel

Verhofsté nv is uw deskundige partner voor maatwerk in staalconstructies, geavanceerde fietsparkeersystemen, overkappingen, liftschachten en zelfreinigende toiletten. Wij zijn toegewijd aan het transformeren van open ruimtes door functionaliteit en esthetiek te verenigen onder het motto "Shaping open spaces" – meer dan een slogan, het is onze belofte voor inspiratie en innovatie.

Onze bedrijfsfilosofie is geworteld in kernwaarden van oplossingsgerichtheid, teamgeest, moed, pragmatisme en deskundigheid, waarmee we superieure producten en diensten leveren.

Duurzaamheid en kwaliteit zijn leidend in alles wat we doen bij Verhofsté nv. Van ontwerp tot levensduur, wij streven naar milieuvriendelijkheid en uitmuntendheid, bekrachtigd door onze certificeringen in CO2-prestatieladder, EN 1090, ISO 9001 en 14001. Deze certificaten zijn het bewijs van onze inzet voor kwaliteit en duurzaamheid, en dragen bij aan een circulaire economie.

We verwachten toewijding van al onze medewerkers, leveranciers en partners om samen onze milieu-impact te beperken, terwijl we onze standaard van uitmuntendheid behouden. Ons management zet zich in voor continue verbetering van onze systemen en processen.

Kies voor Verhofsté nv, waar we met onze expertise de ruimte van morgen vormgeven.

Certificaten

EN1090-1 / FPC2+ / EXC 1-3

Contact

  • Industrieterrein Zele - Baaikenstraat 9 - B-9240 Zele
  • T: +32-52-45 63 70
  • E: