Skip to main content

Activiteit

Staalbouwer

Bedrijfsprofiel

Aelterman is een familiale onderneming met 80 medewerkers gevestigd aan het Kluizendok in de Gentse Kanaalzone. Als prominente nichespeler in het bouwen van stalen bruggen, sluisdeuren en aanverwante metalen constructies heeft het bedrijf op 1 maart 2022 haar 70 jarig bestaan gevierd. Met een jaaromzet van 25 mio vond de familie Aelterman dat de tijd was aangebroken om op zoek te gaan naar schaalvergroting. Met Artes Group vonden ze de geschikte partner.

Artes Group en Aelterman zijn geen onbekenden voor elkaar. Beide bedrijven hebben meermaals hun expertise gebundeld in uitdagende bouwprojecten. Zeer recent werden de Theunisbruggen aan het Albertkanaal in Antwerpen opgeleverd. Een zeer geslaagde samenwerking!

Infrastructuurwerken vormen een belangrijk onderdeel van Artes Group. Op vandaag worden deze werken als geïntegreerde projecten in de markt gezet. Het uitvoeren van verschillende disciplines binnen de Artes Group is een meerwaarde voor onze klanten. De overname van de firma Aelterman moet in deze context bekeken worden.

Contact

  • Christoffel Columbuslaan 5 - Haven 7080 A - B-9042 Gent
  • T: +32-9-355 50 03
  • F: +32-9-355 50 83
  • E: