Skip to main content

Activiteit

Staalbouwer

Bedrijfsprofiel

De Deforche Constuction Group (DCG) werd opgericht in 1932 en specialiseerde zich in zijn beginjaren in de bouw van klassieke houten serres. Toen in 1958 de volgende generatie Deforches aan het roer kwam, nam Deforche Construction Group een steile vlucht. Met de introductie van staal en metaal in de kassenbouw zette het de sector op z’n kop en eigende het zichzelf een pioniersrol toe.

En dat doen we tot op vandaag. Met Deforche Construction Group gaan we moeiteloos om met veranderingen in de sector, en blijven we innoveren om aan de noden van de klant te voldoen. Zo zijn we uitgegroeid tot een kenniscentrum met neus voor nieuwe technologieën en de laatste trends. Tegelijk blijven we vasthouden aan de typische Deforche-aanpak, waarbij co-creatie centraal staat. Vandaag zijn klanten volwaardig lid van ons project team. Hoe groter de betrokkenheid, hoe succesvoller het project

De expertise die we de voorbije eeuw hebben opgebouwd, nemen we mee over de landsgrenzen. Zo timmeren we aan de weg als internationale expert in het design en de bouw van stalen, glazen en aluminium constructies. Elk project wordt een sterk verhaal waarbij onze kennis van serres en klimaat optimaal wordt benut.

Contact


+32 (0)51 30 37 01
  • Gentseheerweg 108
    8870 Izegem